Bright Podcast

Je volgende auto is micro of enorm, maar mét knoppen

elektrische auto elektrisch rijden rutger middendorp bright podcast
5 april om 14:34
Laatste update: 20 juni om 16:20

De elektrische auto's blijven aan ons voorbij scheuren, net als al het nieuws daaromheen. We praten bij met onze autokenner Rutger, en ook eventjes met Bram: onze kenner van het kleinere vervoer.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Een geprezen Tesla Model Y, een Volkswagen zonder knopjes maar ook eentje met, de grootste Kia ooit, Europese laapaal-voornemens en nog veel meer autonieuws. Dat is de oogst van de afgelopen maanden, en die nemen we door met onze kenner Rutger Middendorp.

Met Bram van Dijk praten we over zijn rit in de Microlino, de micro-auto waar hij zich al jaren op verheugt.

Verder: een Nederlandse gadget om je schermtijd mee te temmen, geen gratis AI-plaatjes meer en ook geen deelstepjes in Parijs.

Luister de Bright Podcast.

Volg de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19. Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Podcast: Tweede seizoen van Let’s Make a Sci-Fi heet Let’s Make a Rom-Com. De insteek blijft: comedians proberen zonder ervaring een filmscript te maken als luisteraar volg je dat.

Serie: Arcadia op NPO 3 en NPO Start. Deze Nederlands-Vlaamse fictieserie draait om een samenleving in de nabije toekomst. Hier wordt het lot van burgers bepaald door hun persoonlijke burgerscore. Met onder andere Monic Hendrickx en Maarten Heijmans.

App: Sequel. Hele fraaie media-tracker: het lijstje waar je dingen op zet als mensen het noemen. Films, series, games en boeken: Sequel zet ze allemaal overzichtelijk op een rij. De app is gratis te gebruiken om makkelijk bij te houden wat je nog wil kijken, spelen, lezen of luisteren. De zoekfunctie is goed en je kan ook makkelijk dingen afvinken die je gezien hebt. En betaal je, dan zie je ook waar je alle films en series kan kijken en krijg je een seintje als nieuwe dingen beschikbaar zijn. Ook krijg je widgets, meer uiterlijke aanpassingen en meer. Gratis voor iPhone en iPad, de betaalde versie kost 20 euro per jaar.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.