De nieuwe Zelda-game als eerste gespeeld
Bright Podcast

De nieuwe Zelda-game als eerste gespeeld

26-04-2023 16:46 Laatste update: 16:46

Nintendo-fans kijken er al jaren naar uit: de nieuwe Zelda-game Tears of the Kingdom. Bright-redacteur Bastiaan heeft 'm al gespeeld en praat je bij. Ook zoomen we in op de strijd tussen de draagbare spelcomputers: pc-fabrikant Asus komt nu ook met zo'n handheld console.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Asus heeft een draagbare spelcomputer aangekondigd: de ROG Ally. Hoe verhoudt de Ally zich tot concurrenten als de Nintendo Switch en de Steam Deck? Bright-redacteur Bastiaan is groot liefhebber van handheld consoles en bespreekt de nieuwkomer van Asus. Bastiaan heeft ook als eerste twee langverwachte games kunnen spelen: Zelda: Tears of the Kingdom en Star Wars Jedi Survivor. Maken deze games de verwachtingen waar?

Ook in het nieuws: Apple's plannen voor een eigen dagboek-app en een gezondheidscoach, en het kabinet trekt 600 miljoen uit voor het stimuleren van de aanschaf van elektrische auto's.

Luister de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Welcome to Wrexham: een docuserie op Disney+ over hoe Hollywood-sterren Ryan Reynolds en Rob McElhenney in 2021 de kleine, noodlijdende voetbalclub Wrexham AFC uit Noord-Wales overnamen. Afgelopen weekend werd Wrexham na 15 jaar op het vijfde en laagste profniveau in Engeland kampioen. Tijdens het eerste seizoen van de docuserie lijkt dat succes nog ver weg.

De iOS-app RunwayML: video’s die je op je iPhone maakt kan je met AI omvormen, bijvoorbeeld tot een klei-animatie.

Star Wars Rebels op Disney+: al wat ouder, maar leuk voor Star Wars-fans om te kijken in de aanloop naar de nieuwe serie Ahsoka die in augustus verschijnt.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.