Erwin probeerde de Apple Vision Pro: de juiste visie?

Erwin probeerde de Apple Vision Pro: de juiste visie?

07-06-2023 18:38 Laatste update: 19:32

Apple onthulde deze week zijn langverwachte slimme bril. Erwin was erbij en heeft de Vision Pro al ruim een uur geprobeerd. In deze podcast vertelt hij alles over zijn eerste indrukken.

Luister onze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app.

Het hoge woord is er eindelijk uit: de Apple-bril heet Vision Pro, is peperduur en bijzonder ambitieus. Maar hoe ziet de wereld eruit door de bril van Apple? Dat weten maar een paar mensen, waaronder onze Erwin. Hij heeft de bril als een van de eerste op gehad en vertelt uitgebreid wat hij heeft gezien.

We bespreken ook in het kort meer Apple-nieuws van WWDC, van iOS 17 tot watchOS 10 en van Apple TV tot macOS.

Luister de Bright Podcast.

En kijk Erwins eerste indruk van de Vision Pro.

Tips uit deze aflevering:

WWDC-nieuwsoverzicht: alle nieuwigheden overzichtelijk bij elkaar.

Serie: The Idol op HBO Max, met Lily-Rose Depp, dochter van inderdaad, als popidool, en Abel Tesfaye beter bekend als The Weeknd als cultleider. Veel controverse, veel sex, drugs en popmuziek.

App: LeesSimpel, gemaakt door een aantal Nederlanders. De app gebruikt AI om ingewikkelde brieven weer simpel te maken. Speciaal gemaakt voor die bijna onleesbare brieven van de overheid. De app vat alle belangrijke punten samen, en zet ze handig met emoji op een rij.

Docuserie: Poetins Schaduwoorlog. Een 3-delige docuserie over hoe Russische schepen undercover opereren om cruciale onderzeese infrastructuur, zoals pijpleidingen, stroom- en glasvezelkabels, in onder meer Scandinavië en Nederland in kaart te brengen. Er komen ook nieuwe details over de aanslag op de Nord Stream 2-gaspijpleiding boven water.

En maak kans op een jaar lang gratis Podimo, door ons luister-onderzoek in te vullen. Ga naar dagennacht.nl/podcastonderzoek en vul hem in – zo gepiept.