©VanMoof

VanMoof gecanceld: deze e-bikes zijn beter

VanMoof gecanceld: deze e-bikes zijn beter

5 juli - 18:16 Laatste update: 7 juli - 19:55

Na een half jaar en 15 e-bikes verder is onze fiets-expert David weer te gast in onze podcast. Maar goed ook, want Erwin zoekt een nieuwe e-bike nu hij zijn VanMoof S5 heeft geannuleerd. In deze podcast vertellen we welke nieuwe e-bikes aanraders zijn. 

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app.

De stroom nieuwe e-bikes staat niet stil en onze fiets-expert David is bijna maandelijks wel weer weg van de nieuwste e-bike of een slim aspect van zo'n elektrische fiets. Vandaag bespreken we de nieuwste lichting, met uitschieters als de e-bikes van Cowboy, Veloretti en Tenways, maar ook opvallende modellen, zoals de nieuwe Mokumono Polder.

Verder in deze aflevering: Threads, de nieuwe Twitter-concurrent van Instagram, cameracontrole voor mobieltjes achter het stuur en grotere iPhone-batterijen.

Luister onze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts

Tips uit deze aflevering:

App: CapCut, video-edit software van ByteDance, moederbedrijf van TikTok. Gratis te gebruiken, simpel maar behoorlijk krachtig en beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS.

Podcast: CineFix 100, van het gelijknamige YouTube-kanaal, een cinefiele zusje van gamesite IGN. Wie houdt er niet van lijstjes? Een hele podcastaflevering per film, de eerste staat nu online.

Serie: Hijack op Apple TV+, met Idris Elba in de hoofdrol. Idris pakt het vliegtuig en de titel geeft het al weg: dat vliegtuig wordt gekaapt. Zonder al te veel te verklappen: het doet in ieder geval denken aan de serie 24. Spannend, beklemmend, allemaal onderlinge irritaties tussen de passagiers, ondertussen gedoe op de grond.

Volg onze updates over elektrische fietsen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s