©VanMoof

VanMoof gecanceld: deze e-bikes zijn beter

VanMoof gecanceld: deze e-bikes zijn beter

05-07-2023 18:16 Laatste update: 07-07-2023 19:55

Na een half jaar en 15 e-bikes verder is onze fiets-expert David weer te gast in onze podcast. Maar goed ook, want Erwin zoekt een nieuwe e-bike nu hij zijn VanMoof S5 heeft geannuleerd. In deze podcast vertellen we welke nieuwe e-bikes aanraders zijn. 

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app.

De stroom nieuwe e-bikes staat niet stil en onze fiets-expert David is bijna maandelijks wel weer weg van de nieuwste e-bike of een slim aspect van zo'n elektrische fiets. Vandaag bespreken we de nieuwste lichting, met uitschieters als de e-bikes van Cowboy, Veloretti en Tenways, maar ook opvallende modellen, zoals de nieuwe Mokumono Polder.

Verder in deze aflevering: Threads, de nieuwe Twitter-concurrent van Instagram, cameracontrole voor mobieltjes achter het stuur en grotere iPhone-batterijen.

Luister onze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts

Tips uit deze aflevering:

App: CapCut, video-edit software van ByteDance, moederbedrijf van TikTok. Gratis te gebruiken, simpel maar behoorlijk krachtig en beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS.

Podcast: CineFix 100, van het gelijknamige YouTube-kanaal, een cinefiele zusje van gamesite IGN. Wie houdt er niet van lijstjes? Een hele podcastaflevering per film, de eerste staat nu online.

Serie: Hijack op Apple TV+, met Idris Elba in de hoofdrol. Idris pakt het vliegtuig en de titel geeft het al weg: dat vliegtuig wordt gekaapt. Zonder al te veel te verklappen: het doet in ieder geval denken aan de serie 24. Spannend, beklemmend, allemaal onderlinge irritaties tussen de passagiers, ondertussen gedoe op de grond.

Volg onze updates over elektrische fietsen.