'Ik zie een vouwbare iPhone toch wel zitten'

©iOSBetaNews

iPhone 15 iOS 17 apple watch samsung galaxy
26 juli om 18:38
Laatste update: 26 juli om 18:49

Samsung komt met twee nieuwe opvouwbare smartphones: wij hebben ze al geprobeerd. En wat vinden we van de vernieuwingen in iOS en WatchOS? Ook in deze podcast: de prijsverhoging van Spotify, het plotse afscheid van Twitter en een opvallende AI-move van Netflix.

<iframe style="width:100%;max-width:660px;overflow:hidden;border-radius:10px" width="300" height="175" frameBorder="0"></iframe>

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app.

Door al het nieuws over VanMoof kwamen we de vorige podcast niet toe aan onze eerste indruk van de publieke beta’s van Apple voor de iPhone, Apple Watch, iPad, Apple TV en Mac. Nu bespreken we ze alsnog, want er zijn veel vernieuwingen.

Ook bellen we met Bram: hij is in Zuid-Korea voor de onthulling van de nieuwe Samsung-vouwtelefoons: de Galaxy Z Flip5 en Fold5.

Verder in het tech-nieuws: Spotify heeft voor het eerst in ons land zijn prijzen verhoogd, bij Netflix kun je bijna een miljoen per jaar verdienen met werken aan AI en waarom Musk Twitter in X veranderde.

Luister de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Podcast: A Life in Lyrics, een podcast waarin Paul McCartney vertelt hoe hij zijn bekendste nummers heeft geschreven, gewoon aan de keukentafel met dichter Paul Muldoon. De afleveringen verschijnen pas vanaf 20 september, maar je kan je nu alvast abonneren zodat je het niet mist.

Artikel: de top 15 populairste e-bikemerken van Nederland. De plek van VanMoof zal je misschien verrassen.

Serie: Full Circle op HBO Max, over een ontvoering in New York door een bende uit Guyana die helemaal misgaat. Met onder meer Zazie Beetz die we kennen van Atlanta en Claire Danes van Homeland. Zes afleveringen.

Sponsor van de aflevering:

De sponsor van deze aflevering is Missie H2, want Nederland moet in 2030 hét waterstofland zijn. Ga voor meer informatie naar MissieH2.nl en zet jezelf op de Waterstofkaart.

Volg ons ook op sociale media.