©Signify

De nieuwe Philips Hue-camera's zijn niet waar we op hadden gehoopt

De nieuwe Philips Hue-camera's zijn niet waar we op hadden gehoopt

31 augustus - 19:23 Laatste update: 1 september - 09:48

Op de grote techbeurs IFA in Berlijn zijn deze week veel nieuwe gadgets onthuld. We bespreken in deze podcast het belangrijkste nieuws. Met onder meer de eerste Philips Hue-beveiligingscamera's, de extra duurzame Fairphone 5 en veel nieuwe audioproducten.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19

Techbeurs IFA 2023 is begonnen, en dat betekent veel nieuwe gadgets. In deze podcast behandelen we onder meer de teleurstellende introductie van Philips Hue Secure, de vreemde lancering van Samsung Food, de nieuwe speakers en oordoppen van JBL, een opvallende speaker die zichzelf kan opladen en de nieuwe duurzame Fairphone 5.

Luister de Bright Podcast.

Sponsor

Een duopack met 2x EufyCam 3 en een HomeBase kost normaal gesproken 549 euro. Bij Amazon en Coolblue betaal je nu tijdelijk 100 euro minder voor die set, 449 euro dus.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Ahsoka op Disney+. Eigenlijk het vervolg op de animatieserie Star Wars Rebels maar dan live action. Met een hoofdrol voor een van Erwins favoriete personages, Ahsoka. Ze was ooit de leerling van Anakin Skywalker, die uitgroeide tot Darth Vader, maar voelde zich verraden door de Jedi na een onterechte beschuldiging en ging toen solo, als neutrale 'Jedi'.

Docu: Telemarketers op HBO Max. Over de schaduwkant van de vroege telemarketeers, die mensen opbelden en ze eigenlijk gewoon oplichtten – in dit geval ook nog eens uit naam van lokale politie-vakbonden.

Game: Sea of Stars. Een nieuwe rpg met lekker ouderwets SNES-achtig uiterlijk. Lijkt op alles van Chrono Trigger en Final Fantasy tot Golden Sun en Paper Mario. Je gaat met je party op pad in een prachtig ontworpen wereld. Leuk vechtsysteem, waarbij je aanvallen sterker zijn als je een goeie timing hebt. Leuke, vlotte dialogen met veel idiote personages. Beschikbaar voor Windows, Nintendo Switch, PS4, PS5 en Xbox One en X|S. Kost 35 euro, is ook onderdeel van Game Pass en PS Plus Extra en Premium.

Luister de Bright Podcast.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s