©Ziggo

ziggo internet abonnement snelheid download upload snelheden

Ziggo verhoogt internetsnelheden voor tweede keer dit jaar

4 september 2023 om 10:08

Ziggo verhoogt vanaf 2 oktober de internetsnelheden van zijn klanten. Bij de goedkoopste abonnementen wordt de downloadsnelheid verdubbeld, bij sommige duurdere abonnementen gaan alleen de uploadsnelheden omhoog.

Voor de tweede keer dit jaar voert Ziggo een verhoging van de internetsnelheden door. Dat maakte de provider vandaag bekend. Voor klanten met de abonnementen Basic, Start en Start XXL verdubbelt de downloadsnelheid naar respectievelijk 100, 200 en 400 Mbit/s. Ook gaat de uploadsnelheid van Start XXL naar 40 Mbit/s.

Voor Complete-klanten gaat de downloadsnelheid van 400 naar 500 Mbit/s en de uploadsnelheid stijgt van 40 naar 50 Mbit/s. Bij de pakketten Max en Giga blijven de downloadsnelheden gelijk, maar bij Max stijgt de uploadsnelheid van 50 naar 60 Mbit/s en bij Giga gaat de uploadsnelheid van 75 naar 100 Mbit/s.

Modem resetten

Volgens Ziggo merken alle klanten 'in de loop van oktober' de nieuwe internetsnelheden. Je krijgt de hogere snelheden door je modem te resetten. Modems die niet handmatig gereset zijn, worden door Ziggo in november 's nachts op afstand gereset.