©Bright

iPhone 15 pro max release kopen camera usb c apple watch series 9 ultra 2

iPhone 15 Pro is de mooiste iPhone in jaren

14 september om 19:38
Laatste update: 28 november om 18:40

De nieuwe iPhone 15's en Apple Watches zijn onthuld. Erwin was erbij aanwezig en heeft alles al even kunnen proberen. We bespreken zijn eerste indrukken in deze podcast.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19.

De oogst van het Apple-event was zoals verwacht: twee iPhone 15-modellen, twee iPhone 15 Pro-modellen, nieuwe Apple Watches en de overstap naar usb-c, inclusief accessoires. Er is veel om over te praten, want de camera's van alle iPhones maken best weer een sprong. Ook waren we benieuwd naar hoe die titanium iPhones er in het echt uitzien, en hoe ze voelen. Erwin heeft de nieuwe Apple-producten al in handen gehad en bespreekt in de podcast zijn eerste indrukken.

Lees ook: Lang wachten op de iPhone 15 Pro Max: levering pas half november

Luister de Bright Podcast.

Sponsor:

Incogi: Krijg 60 procent korting op een abonnement bij Incogni, die namens jou als je gevoelige gegevens laat verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright voor die 60 procent korting

Tips uit deze aflevering:

Serie: Beef op Netflix. De naam zegt het al: deze serie draait om beef tussen twee mensen, een ouderwetse vete. Twee mensen die allebei een rotdag hebben komen op een parkeerplaats bijna in botsing. En dat kunnen ze allebei niet meer loslaten en beginnen elkaar te stalken en te pesten en dat loopt steeds verder uit de hand.

Artikel: 10 jaar Netflix in Nederland: dit vonden wij de beste series. Netflix is deze week 10 jaar in Nederland, de Bright-redactie heeft een selectie van 10 favorieten op een rij gezet.

Video's: abonneer je op ons YouTube-kanaal. Daar zie je nu al de eerste indruk van de nieuwe Apple-gear, volgende week volgen video's na langer testen. Onder YouTube-abonnees die de bel aanzetten, verloren we een exclusieve merchandise die alleen op Apple Park te koop is.