iPhone 15: sterk verbeterd en toch knaagt er wat

©Bright

iphone15 iPhone 15 pro max kopen titanium apple
19 september 2023 om 19:40
Laatste update: 19 september 2023 om 19:52

Het is tijd voor het laatste deel van ons iPhone 15-drieluik: het oordeel. Erwin heeft de vier nieuwe iPhones al dagen in huis en heeft ze uitgebreid geprobeerd. Wat valt hem op?

<iframe style="width:100%;max-width:660px;overflow:hidden;border-radius:10px" width="300" height="175" frameBorder="0"></iframe>

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19

Apple onthulde vorige week de iPhone 15 en iPhone 15 Pro's. Erwin heeft ze al dagen in huis en kon ze zo als een van de eersten proberen. Nieuwe materialen, verbeterde camera's, een actieknop: wat beklijft en hoe bevallen de nieuwe iPhones in het echt? En: welke kansen laat Apple nog liggen?

Verder in deze podcast: een nieuwe Xbox Series X is door Microsoft zelf uitgelekt, Intel herpakt zichzelf met glazen chips en Adobe pakt de gebruiker met hogere kosten.

Luister de Bright Podcast.

Kijk ook onze iPhone 15-review en lees ons artikel over de iPhone-camera's.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Poker Face op SkyShowtime. Was in de VS al lang uit, nu eindelijk ook in Nederland te zien. Wel één aflevering per week, maar het zijn lange afleveringen van een uur. De serie is gemaakt door Rian Johnson die we kennen van Knives Out. Ook hier draait de boel weer om een moord, maar wel op een hele andere manier. De setting is een casino, de hoofdrol is voor Natasha Lyonne die we kennen van Russian Doll. Het personage van Lyonne is een menselijke leugendetector, met alle gevolgen van dien. Mooi geschoten ook, erg filmisch voor een serie.

Grappig: Het YouTube-kanaal van HuffingtonPants. Hij monteert fragmenten uit het hilarische reisprogramma van de Britse presentator Karl Pilkington in allerlei bekende games. Heel overtuigend, want Pilkington is door Ricky Gervais en Stephen Merchant de hele wereld over gestuurd.

Serie: Top Boy op Netflix. Het vijfde en laatste seizoen van de Summerhouse drugsbende in een Londense buitenwijk. Hard en spannend tot het eind.