©Bright

Black Friday: de beste deals voor oordoppen, koptelefoons en speakers

Black Friday: de beste deals voor oordoppen, koptelefoons en speakers

23-11-2023 18:25 Laatste update: 24-11-2023 13:37

Black Friday heeft meer aanbiedingen dan je zelf kan vergelijken, en dus pikken wij de beste deals eruit. Vandaag: speakers, oordoppen en koptelefoons, want ook op audiovlak hoort korting erbij.

Black Friday duurt inmiddels een hele week en de kortingen vliegen je om de oren. Letterlijk in dit geval, want we behandelen audio-gaar. Speakers, oordoppen en koptelefoons met korting, maar dan moet het nog wel kwaliteit zijn. Daarom zijn dit de aanbiedingen die we jou aanraden, omdat we ze zelf ook zouden kopen.

NB: wij doen niet aan affiliate-marketing dus daar zijn onze keuzes niet op gebaseerd. 

Beats Studio Pro

De 'budget-versie' van de AirPods Max. Het plastic kan helaas wel wat kraken, maar daar hebben meer plastic koptelefoons last van. Deze Beats bieden veel van de AirPods Max-functies: spatial audio, transparantiemodus, active noise cancellation. Helaas geen automatisch springen tussen apparaten, maar hij is wel ruim 100 gram lichter. Bij Amazon en Coolblue is de Beats Studio Pro er nu van 399,95 voor 299,99 euro, 25 procent korting.

Sony WF-1000XM5

Het antwoord van Sony op de AirPods Pro. Zeker voor Android-gebruikers een geweldig alternatief, want je krijgt op bepaalde toestellen head tracking, bovenop het sterke, aanpasbare geluid. Bovendien kan je muziek in zeer hoge kwaliteit streamen, ook vanaf bepaalde Android-toestellen. Verder zijn de oordopjes klein, met een sterke accuduur. Bij Coolblue, bij Bol, bij MediaMarkt, bij Amazon en bij Sony zelf zijn deze oordoppen er nu van 299 voor 249 euro, een korting van 17 procent.

Sony INZONE H9 headset

De headset voor de veeleisende gamer op pc of PS5. Met een uitklapbare microfoon voor mutliplayer-games, noise cancellation, ruimtelijk geluid en tot wel 32 uur batterijduur – en hij zit dankzij de dikke padding ook na lange tijd nog lekker. Bij Amazon, bij Coolblue en bij Sony is de INZONE H9 er nu van 278,99 voor 199 euro, 29 procent korting.

Sony WH-1000XM4

Het voorlaatste paradepaardje van Sony. Bij verschijnen één van de beste draadloze koptelefoons met noise cancellation. En inmiddels kan je voor meer geld wat beter krijgen, maar met deze 1000XM4 is niks mis. Opvouwbaar ontwerp, instelbaar, vol geluid en sterke onderdrukking maken dit tot een ideale allrounder. En met een prijs van van 249 voor nu 199 euro (oorspronkelijk 379 euro), betaal je nu nog eens 20 procent minder. De korting is er bij Amazon, bij Bol, bij Coolblue en bij Media Markt.

Sonos Move

De Sonos Move 2 is uit, en dat betekent dat het eerste model met extra korting verkrijgbaar is. En de eerste Move is nog steeds een prima speaker, die je zowel via bluetooth buiten kan gebruiken, en binnen als 'gewoon' onderdeel van je Sonos-netwerk. Bij Bol is de Sonos Move (1) er nu van 425 voor 299 euro, een korting van 30 procent.

Sonos Roam

De kleine variant op de Move is de Roam. Waar de Move vooral voor in en om het huis is, gooi je de kleinere Roam ook makkelijk in je tas. De voordelen zijn hetzelfde: ook de Roam kan thuis deel uitmaken van je Sonos-netwerk. Bij Bol en Coolblue is 'ie er van 199 voor 144 euro, 28 procent korting.

Ultimate Ears Megaboom 3

De beste kleine, draagbare speaker die je kan kopen, zonder echt in te leveren op geluidskwaliteit en met nog een beetje leuk volume. Hij is waterdicht, het geluid komt van rondom en hij houdt het tot 20 uur vol. Bij Belsimpel en Amazon is de Megaboom 3 er nu van 199 voor 129 euro, 35 procent korting.

JBL Boombox 3

Een grotere speaker met meer geluid, maar dankzij het handvat toch lekker draagbaar. En ook weer waterdicht, dus deze mag mee naar het strand of het zwembad. Daar kan je dan zonder zorgen luisteren, want de accuduur is tot 24 uur. Wel heb je geen wifi, dus alleen luisteren via een gekoppelde telefoon. De introductieprijs was in 2022 nog 579 euro, inmiddels is de speaker bij Amazon, bij Bol, bij Coolblue en bij JBL zelf te koop voor 329 euro.

AirPods Pro 2

Wat ons betreft de beste draadloze oordoppen. Het geluid, de actieve ruisonderdrukking zijn beiden sterk verbeterd en de toevoeging van adaptieve transparantiemodus is geniaal. De nieuwste versie, met usb-c, is er bij Amazon van 279 voor 239 euro, 14 procent korting.

Apple biedt geen korting, wel een gift card die je vervolgens kan gebruiken in de online Apple Store voor alle producten. Die card kan maximaal ter waarde zijn van 75 euro bij AirPods maar dat bedrag zal gelden voor een AirPods Max. Hoeveel de gift card bedraagt voor AirPods Pro weten we morgen, als die actie bij Apple van start gaat – dan zullen we dit artikel updaten.

HomePod mini

Het kleine speakertje van Apple klinkt verrassend goed voor zijn formaat en is bovendien een leuke spil voor je slimme Apple-huis. Het vormt dan de hub, en je kan scènes en apparaten besturen via Siri. Bij MediaMarkt is alleen het grijze model te koop van 109 voor 88 euro, 19 procent korting.

Meer Black Friday

Kijk ook onze andere Black Friday-tips.