© OnePlus

Zo ziet de OnePlus 12 er straks uit

Zo ziet de OnePlus 12 er straks uit

27-11-2023 15:02

Veel details over de nieuwe OnePlus 12-telefoon zijn nog niet bekend, maar we weten nu wel officieel hoe het toestel er straks uit gaat zien.

Het ontwerp van de smartphone is dit jaar gebaseerd op de natuur, aldus een video van de fabrikant. Dat is vooral te zien bij de groene kleuroptie die oogt alsof er een laagje marmer op zit. De varianten in zilver en zwart zijn nog ouderwets mat.

De camera's achterop zitten nog op ruwweg dezelfde plek, waardoor de OnePlus 12 sterkt lijkt op de OnePlus 11. De verschillen zitten vooral in de details: zo vind je de selfiecamera op een andere positie en zit de notificatieschakelaar nu aan de linkerzijde. In die schakelaar zit nu ook een antenne verstopt met een betere verbinding.

Periscoopcamera

Volgens OnePlus krijgt de nieuwe smartphone een periscoopcamera die driemaal kan zoomen. Op Chinees netwerk Weibo is te lezen dat het toestel een Snapdragon 8 Gen 3-chip gebruikt en met maximaal 24GB RAM wordt geleverd.

Op 5 december zal OnePlus meer uit de doeken doen, zoals wanneer de smartphone verkocht zal worden. En dan volgt in januari een laatste persmoment waarop de laatste details worden gedeeld.