© Unsplash

Abonneren op Bright-nieuwsbrieven weer mogelijk

Abonneren op Bright-nieuwsbrieven weer mogelijk

30-11-2023 07:43 Laatste update: 27-12-2023 20:30

Na de terugkeer van onze website zijn ook onze nieuwsbrieven weer volledig actief.

Na onze verhuizing naar PXR afgelopen voorjaar hadden we in recordtijd onze website weer terug in de lucht. De groei zit er goed in, want na een miljoen bezoekers in september hebben we in november voor het eerst een week aangetikt met een miljoen pageviews. Dank daarvoor!

De terugkeer van de populaire Bright Daily en Bright Weekly nieuwsbrieven stond ook hoog op onze takenlijst. Door tegenslag bij onze mailinglijst-serviceprovider duurde dat helaas langer dan gepland. Maar nu zijn ze in volle glorie hersteld. Het versturen was al een paar weken weer op gang gekomen, maar je kunt je nu ook eindelijk weer gratis abonneren op de Bright nieuwsbrieven.

Daily of Weekly

De Bright Daily wordt zoals de naam al doet vermoeden doordeweeks dagelijks verstuurd. Je ontvangt dan ’s avonds het belangrijkste en meest opvallendste tech nieuws van die dag.

Is je dat te vaak, dan kun je ook kiezen voor de Bright Weekly, waarin we je in het weekend een overzicht sturen van het belangrijkste tech-nieuws en onze review-video’s van die week.

De app is nabij

Onze trouwe volgers weten dan dat er nog één onderdeel ontbreekt: de Bright-app. Nou, ik kan verklappen dat dat niet lang meer gaat duren. De iOS-versie is al gereed en we hebben nog één hobbel te nemen in de Play Store. Hou onze site in de gaten voor die aankondiging.