©Unsplash

bright podcast whatsapp kanalen nieuwsaflevering

Bright zit op WhatsApp Kanalen – dat en meer nieuws in onze podcast

18 oktober 2023 om 17:40
Laatste update: 18 oktober 2023 om 21:37

Een volle nieuwsaflevering deze keer, met bovenaan ons eigen nieuws: we hebben een Bright-kanaal op het nieuwe WhatsApp Kanalen. Verder alles van een AI-manifest tot VanMoof en van Microsoft tot NPO Start.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

WhatsApp heeft in Nederland een nieuwe functie: Kanalen. En wij van Bright zijn een van de eerste Nederlandstalige kanalen die je kan volgen, in de podcast vertellen we je er alles over. We sturen je de krenten uit de pap, en beloven je niet te veel lastig te vallen. Lees hier meer over het Bright-kanaal, of abonneer je meteen via WhatsApp.

Verder in deze aflevering veel ander nieuws, zoals het opvallende AI-manifest van een tech-miljardair, de nieuwe Apple Pencil, meer over de VanMoof-doorstart, en Activision Blizzard nu echt van Microsoft.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Series: Gen V op Prime Video, een spin-off van The Boys: een leuk tussendoortje.

Loki seizoen 2 op Disney+ heeft de toon te pakken maar moet zich nog wel bewijzen.

Castlevania Nocturne op Netflix, een spin-off van de Castlevania anime-achtige serie. Ook nu weer een Belmont tegen een groep vampiers, dit keer tijdens de Franse Revolutie, waarom ook niet.

Game: Spider-Man 2 op de PlayStation 5. Verschijnt vrijdag, wij konden ‘m de afgelopen tijd al spelen voor de review op bright.nl. Het is weer een topgame geworden. Niet zo vernieuwend als andere games dit jaar, maar gewoon sterker op alle sterke punten van de vorige games. Een tjokvolle Spider-Man-game met 2 Spider-Men, die nog sneller en soepeler bewegen. Alles is een mini–game, de toon is precies goed en technisch zit het heel indrukwekkend in elkaar.