Threads is eindelijk hier: hangt X aan een zijden draadje?

©Unsplash

Threads is eindelijk hier: hangt X aan een zijden draadje?
13 december 2023 om 18:40
Laatste update: 13 december 2023 om 18:40

We staan in de startblokken voor Threads, het antwoord van Meta op X/Twitter, dat vanaf donderdag beschikbaar is in de EU. Wat is Threads ook weer? Waarom komt het nu pas naar Europa? En wat is er verbeterd sinds Threads afgelopen zomer verscheen?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app.

Verder denken we hardop na over hoe Apple zijn lijn iPads, iPhones en MacBooks zou kunnen verbeteren. Bovendien kan je voortaan in Nederland zelf ook je iPhone of Mac repareren, met echte Apple-onderdelen: waarom is dat belangrijk?

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Slow Horses S3 op Apple TV+. Een spionage-thriller met Gary Oldman in de hoofdrol als Jackson Lamb, de luizige luis in de pels van de Britse geheime dienst. Een viezige man die als loser een stel andere loser-spionnen in de gaten moet houden, weg van het hoofdkwartier van MI5. Stiekem zijn Lamb en zijn team misfits capabeler dan hun prestigieuze bazen, en dat zorgt voor spanning en humor. Zes afleveringen in dit derde seizoen, en er is al een vierde aangekondigd.

Serie: Hilda S3 op Netflix. Een vlotte animatieserie over een meisje dat woont in een wereld waar mensen samenleven met magie, sprookjes en Scandinavische sagen. Na twee seizoenen en een film is Hilda nu nog één keertje terug, opnieuw in de prachtige tekenstijl van bedenker Luke Pearson.

Game: Pianovision, een game voor de Quest VR-brillen om piano te leren spelen. Zoals in Guitar Hero vallen de juiste noten van boven naar beneden, alleen nu in augmented reality. Ga voor je eigen piano of keyboard zitten en deze game leert je pianospelen, voor een tientje.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.