Vergeet IKEA: Nederlandse startup vindt de stekkerdoos opnieuw uit

© Kolkmannen

Vergeet IKEA: Nederlandse startup vindt de stekkerdoos opnieuw uit
21 december om 20:48
Laatste update: 2 januari om 15:02

Er is een nieuwe Nederlandse uitvinding, maar niet eentje waarvan je dacht dat je hem nodig had. Nee, het bedrijf Kolkmannen heeft niet het wiel opnieuw uitgevonden, wel het stekkerblok.

Dit hippe stekkerblok ziet er compleet anders uit dan alle stekkerblokken die we tot nu toe kennen. In plaats van de normale ronde 'gaten' waarin we gewend zijn een stekker te stoppen, mag je bij StekkerBlok helemaal zelf weten op welke manier je de stekker erin steekt. Het bedrijf: "Als het past, werkt het."

Eindeloos puzzelen

Met dit nieuwe stekkerblok kan je dus eindeloos puzzelen. De ene stekker linksboven en de andere rechtsonder, of toch omgekeerd, of compleet ergens anders? Als je goed puzzelt en alleen maar 'dunne' stekkers hebt, kan je maar liefst twee keer zoveel stekkers kwijt als in een normaal stekkerblok van deze grootte.

En hoewel een stekkerblok er natuurlijk nooit geweldig uit zal zien, is dit stekkerblok veel mooier dan een traditionele. Verder zegt het bedrijf dat StekkerBlok stevig gebouwd is: waar veel stekkerblokken hol zijn, is deze massief.

Het stekkerblok kan in totaal 2300 Watt leveren en is gemaakt in Nederland. Er zijn meerdere versies: 4x4, 4x8 of 8x8, in zowel zwart als wit.  

De vanafprijs is 249 euro. StekkerBlok is voor te bestellen via Kickstarter. Weet wel dat bij Kickstarter-campagnes een (snelle) levertijd niet gegarandeerd is.  

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.