© Xbox

Geen grap: de nieuwe Xbox is écht een broodrooster

Geen grap: de nieuwe Xbox is écht een broodrooster

4 januari - 22:22

Microsoft heeft een nieuwe versie van de Xbox Series S onthuld. En niet zomaar eentje, want je gebruikt hem in de keuken. Het nieuwe Xbox-broodrooster zorgt niet alleen dat je boterham perfect bruin wordt, de gadget brandt ook het Xbox-logo erop. En hij is zowaar nog betaalbaar ook.

Bij Xbox moet je oppassen wat je zegt. Fans noemden de Xbox Series S-spelcomputer namelijk regelmatig een broodrooster, en nu heeft Microsoft dus echt een Xbox Series S-broodrooster uitgebracht. Eerder gebeurde precies hetzelfde met de Series X, waar een mini-koelkastversie van werd verkocht.

Broodrooster voor gamers

De Xbox-broodrooster heeft gelukkig ook een paar knopjes, anders waren de echte gamers vast teleurgesteld. Je kan hiermee de keuze maken om je boterham alleen te ontdooien en met een draaiknop kan je instellen hoe bruin het Xbox-logo op je boterham moet zijn. Bovendien is er een aftelfunctie met LED-verlichting aanwezig, zodat je kan zien wanneer het broodrooster klaar is.

Het broodrooster is niet duur vergeleken met de spelcomputers van het merk: omgerekend 37 euro. Het is ook een stuk goedkoper dan de 95 euro die het broodrooster van Bungie kost en die het Destiny-logo op je boterham maakt. Helaas zul je hem in Nederland niet snel zien, want voorlopig verkoopt alleen de Amerikaanse supermarkt Walmart dit Xbox-broodrooster.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.