©Apple TV+

Prijswinnende Scorsese-film Killers of the Flower Moon streamt nu op Apple TV+

Prijswinnende Scorsese-film Killers of the Flower Moon streamt nu op Apple TV+

12 januari - 09:35

De nieuwste Scorsese-film draait nog in de bioscopen, maar omdat 'ie door Apple geproduceerd is, kunnen Apple TV+-abonnees de film nu ook zonder extra kosten bekijken.

Het gebeurt wel vaker dat grote films gelijktijdig in de bioscopen draaien en al te streamen zijn. In het geval van Apple ook, al is Killers of the Flower Moon wel veruit de grootste film die Apple tot nu toe op zijn streamingdienst uitbrengt. De nieuwste film van Martin Scorsese heeft een sterrencast met Leonardo DiCaprio en Robert De Niro.

Hoofdrolspeelster Lily Gladstone won deze week de Golden Globe voor beste vrouwelijke hoofdrol. In de film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, speelt Gladstone de rol van Mollie Kyle, een vrouw van de inheems-Amerikaanse Osage-stam. De film vertelt het onderbelichte verhaal van de moord op Osage-stamleden, toen er olie op hun reservaat werd ontdekt.

Napoleon ook onderweg?

Killers of the Flower Moon was sinds begin december al te koop en te huur via Apple. Vanaf vandaag kun je de film dus ook kosteloos streamen met een abonnement op Apple TV+. Dat scheelt flink, want het huren van de film kostte in eerste instantie 15 euro.

Die zelfde prijs zien we nu ook bij de andere grote film die Apple vorig jaar produceerde, Napoleon van Ridley Scott, met Joaquin Phoenix als de Franse keizer. Die film is sinds deze week te huur en te koop op Apple TV, voor respectievelijk 15 en 20 euro. Bij Killers of the Flower Moon duurde het ruim een maand voordat de film ook beschikbaar kwam voor abonnees van Apple TV+, mogelijk gebeurt met Napoleon hetzelfde. Beide films draaien nog steeds in de bioscoop.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.