©Apple

De eerste accessoires voor de Apple Vision Pro: natuurlijk niet goedkoop

De eerste accessoires voor de Apple Vision Pro: natuurlijk niet goedkoop

19 januari - 16:50

Naast de bril zelf met een prijskaartje van 3499 dollar, heeft Apple uiteraard ook een stapel accessoires voor de Apple Vision Pro te koop. Dit is er nu beschikbaar.

Wil je de Vision Pro meenemen op reis, dan heb je natuurlijk de travel case nodig die Apple heeft ontworpen. Voor 199 dollar blijft je bril veilig opgeborgen onderweg. Er is ook ruimte voor de accu en eventuele andere accessoires.

Voor nog eens 199 dollar kun je een extra batterij voor de bril kopen. Voor 49,95 dollar levert Belkin een hoesje voor de accu, waardoor je die aan je riem kunt vastmaken.

ZEISS biedt lenzen voor als je een bril draagt vanaf 99 dollar, en voor dezelfde prijs krijgt je een nieuwe band voor de bril. Je kunt dan kiezen uit een Solo Knit Band, of een Dual Loop Band. Het onderdeel tussen de lenzen en je ogen (de Light Seal) kost 199 dollar om te vervangen, het kussentje waarmee de bril je hoofd raakt kost daarnaast nog 29 dollar.

Nu vooraf te bestellen

De Vision Pro is vanaf vandaag vooraf te bestellen in de Verenigde Staten en wordt vanaf 2 februari geleverd. Lees ook hoe je deze bril als Nederlander koopt (en of dat aan te raden is).

Meer over de Vision Pro: Netflix doet niet mee, 'kijk maar in de browser'.