©Bright

Apple Vision Pro na één week: 'Het is zeker geen prototype'

Apple Vision Pro na één week: 'Het is zeker geen prototype'

14 februari - 18:00 Laatste update: 18:00

Na een kleine week testen is het nog te vroeg voor een conclusie over de Apple-bril, maar we weten nu meer dan ooit over de Vision Pro. We zetten 'm op, zetten onze microfoon aan en vertellen je er alles over.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Eindelijk, we hebben 'm: de Vision Pro. Wat doe je dan? Dan neem je een podcast op met de Apple-bril op je hoofd. Hoe bevalt de Vision Pro na een week, en wat belooft 'ie? Verder deze aflevering: de salderingsregeling voor zonnepanelen blijft, de slimme meter is alweer aan vervanging toe en Amazon Prime Video naait zijn klanten dubbel.

Sponsors:

Ontdek of Eneco Dynamisch bij jou past via eneco.nl/test.

Check de podcast Aanjagers van Salesforce in je favoriete podcast-app of via salesforce.com/aanjagers.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Film: The Creator op Disney+. Geen hoogvlieger maar wel hele lekkere sci-fi film van Gareth Edwards, die we kennen van onder meer Monsters en de Star Wars saga-film Rogue One. Amerika is verwikkeld in een oorlog tegen AI. Na een nuclaire explosie in LA is AI in de VS verboden maar in Azië niet. De film speelt zich daarom grotendeels af in Vietnam en de Indonesische archipel, dat levert schitterende beelden op. Het voornaamste wapen van de VS tegen AI is het NOMAD militaire ruimtestation dat met enge precisie raketten kan afvuren. En ze zijn op zoek naar een nieuw superwapen, een heel geavanceerde AI genaamd Alpha-Omega. Ik heb de film met de VP gekeken, heerlijk.

Serie: Curb Your Enthusiasm is weer begonnen op HBO Max. Het twaalfde en waarschijnlijk laatste seizoen, al lijkt Larry David daar nu alweer niet zeker van. Het is de beste slechte serie die er is, een creatieve aaneenschakeling van gênante momenten die altijd aan het einde samenkomen tot een conclusie van ongemak, en dan die trombone erbij: het is weer geweldig.