©Apple

Vaker dan Spotify: Apple Music doet maandelijkse 'Wrapped', maar nog niet via app

Vaker dan Spotify: Apple Music doet maandelijkse 'Wrapped', maar nog niet via app

20 februari - 17:06

Gebruikers van Apple Muziek kunnen nu maandelijks hun Replay bekijken, met je favoriete artiesten en liedjes van de afgelopen maand. Ook de Replay Mix 2024-afspeellijst is al beschikbaar.

Sinds het succes van Spotify Wrapped, bieden steeds meer apps in december een jaaroverzicht aan. Apple doet al jaren iets vergelijkbaars met Apple Muziek Replay, maar nu gaat het bedrijf zijn eigen weg door een maandelijks overzicht te bieden.

In dit overzicht staat dan welke artiesten, albums en liedjes je de afgelopen maand het vaakst hebt aangezet, en hoeveel minuten je naar muziek hebt geluisterd. Uiteraard zijn deze overzichten makkelijk te delen op sociale media.

Ook de Apple Muziek Replay Mix 2024-afspeellijst is nu al beschikbaar. Hier staan je favoriete liedjes van het jaar in. In plaats van dat je tot december moet wachten, wordt deze playlist nu wekelijks bijgewerkt.

Nog steeds niet in de app

Opvallend is dat je de volledige Replay nog steeds niet via de Apple Muziek-app kunt bekijken, maar dat je naar de Replay-website moet. Daar log je in met je Apple ID om alle lijstjes te vinden.

Lees meer over Apple, of blijf op de hoogte via de Bright-app voor iOS.