©Unsplash

App Store in de EU: eerlijker of vooral anders?

App Store in de EU: eerlijker of vooral anders?

6 maart - 19:55 Laatste update: 19:55

Vandaag behandelen we een mijlpaal voor Apple, maar niet zo'n leuke voor het bedrijf, want het moet 1,8 miljard euro betalen aan Europa. Dat gebeurt na een klacht van Spotify, maar hoe zit dat nou precies, en wat hebben we als consument aan deze boete?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Verder in deze aflevering van onze podcast: nieuwe MacBooks, goed nieuws over de thuisbatterij en geld toe krijgen door energie te besparen.

Sponsors:

Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Game, Rollerdrome. Combineert rolschaatsen met schieten, een heel vreemde maar vloeiende bloodsport. Je moet trucjes doen om je geweren te laden, wordt beloond voor het vloeiend afwisselen van trucs en kills. Alles in prachtige cell-shaded graphics. Beetje een lullige tip, want de game was vorige maand gratis op PS Plus, desondanks een aanrader. Los kost ‘ie drie tientjes voor PS4, PS5, Xbox en Windows.

Video: Midnight. Apple heeft weer een video online gezet uit zijn Shot on iPhone-campagne. Een lijpe Japanse korte film, een live-action verfilming van een manga, die 19 minuten duurt.