©PhilipsHue

Nieuwe update Philips Hue maakt je Tap-schakelaars slimmer

Nieuwe update Philips Hue maakt je Tap-schakelaars slimmer

21 maart - 01:13

Philips Hue heeft een nieuwe update uitgebracht die onder andere slimme functies toevoegt aan de Hue Tap-schakelaars.

Van de app van Philips Hue is de versie 5.13.0 verschenen voor iOS en Android. De update heeft meerdere nieuwe functies voor de slimme lampen en accessoires toegevoegd. De opvallendste is een upgrade voor de Hue Tap-schakelaars, zoals de Hue Tap Switch Mini en de Tap Dial Switch. Je kunt daarmee nu ook allerlei slimme functies gebruiken, zoals tijdgebaseerde verlichting en de scène-cyclusmodus. 

Ook is de scène met 'natuurlijk licht' voortaan een optie voor de Tap-schakelaars. Daarmee worden de kleur en de helderheid van de verlichting automatisch aangepast aan het tijdstip van de dag.

In januari kregen de Philips Hue-wandschakelaars ook al deze functies via een update. Mogelijk volgen binnenkort ook de Friends of Hue-schakelaars.

Meer scènes voor energiebesparing

Met deze update zijn er ook nieuwe scènes toegevoegd in de categorie energiebesparing in de scène-galerij. En met het Prism-lichteffect zie je een reeks die door de kleuren van de regenboog beweegt.

Verder is het nu makkelijker om een scène vanuit het kleurkeuzescherm te bewerken. Op dat scherm staat linksboven nu de knop Opslaan.

Lees meer over Philips Hue en blijf op de hoogte met onze app.