©Lekker Bikes

Deze nieuwe elektrische fietsen zijn geïnspireerd op de omafiets

Deze nieuwe elektrische fietsen zijn geïnspireerd op de omafiets

25 maart om 12:29
Laatste update: 25 maart om 20:10

Lekker Bikes introduceert vier nieuwe e-bikes, waarvoor de fietsenfabrikant zich onder andere liet inspireren door de omafiets.

Onze David heeft onlangs al de Amsterdam Urban getest, maar dat is niet de enige nieuwe e-bike van Lekker Bikes. De fietsfabrikant introduceert twee nieuwe lijnen, met elk twee verschillende frames.

De nieuwe Urban Line van Lekker is voor gebruik in de stad, met een 3 Speed-versnellingsnaaf. Aan de GTS-Line zijn meer versnellingen en extra kracht toegevoegd, voor de avontuurlijke fietser.

De Jordaan GTS e-bike van Lekker.

Overstap en doorstape frame

Beide fietsen zijn beschikbaar in twee verschillende frames. Het overstap-frame Amsterdam heeft een minimaal design en vraagt een rechte houding van de fietser. Het doorstap-frame Jordaan is geïnspireerd door de omafiets, heeft voor- en achterdragers en laat je meer ontspannen fietsen. Eind 2022 testte David de voorloper van de nieuwe Jordaan.

De Amsterdam Urban e-bike van Lekker

Prijzen

De Urban-lijn is vanaf 2598 euro verkrijgbaar, terwijl de GTS-lijn je minimaal 3098 euro kost. De prijs gaat omhoog bij een grotere accu en met accessoires zoals een slot. De Jordaan-frames zijn verkrijgbaar in de kleuren olijfgroen en zwart, terwijl het Amsterdam-frame in grijs en zwart verkrijgbaar is.

Lees meer over e-bikes, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.