© Bright

Gaat deze video-AI onze redacteuren straks vervangen?

Gaat deze video-AI onze redacteuren straks vervangen?

27 maart - 16:39

Onze collega Eric vroeg zich af of een AI hem eigenlijk kon vervangen en nam de proef op de som. In deze aflevering van de podcast vertelt hij hoe goed het hem lukte zichzelf te repliceren.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Verder in deze aflevering van onze podcast veel AI-nieuws: Samsung brengt zijn AI-functies naar oudere telefoons, er is een grote Copilot-update voor Windows op komst en kunstmatige intelligentie heeft bier lekkerder laten smaken.

Sponsors:

Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Software, Pi AI, een kunstmatige intelligentie die volgens de makers 'emotioneel intelligent' is en je bij allerlei zaken kan helpen.

Serie, The Three Body Problemeen meeslepende nieuwe sci-fi-serie gemaakt door het duo achter Game of Thrones. Het complexe verhaal begint tijdens de Culturele Revolutie in China, waarin Ye Wenjie haar vader terechtgesteld ziet worden en in hechtenis in een geheim lab belandt waar ze onderzoek doet naar buitenaards leven. Ze ontvangt zo’n signaal van een beschaving woonachtig in een instabiel stelsel met drie zonnen en neemt vervolgens een beslissing met verstrekkende gevolgen tot ver in de toekomst.

Serie, Delicious in Dungeon, een animatieserie op Netflix waarin een groep avonturiers op pad gaat en onderweg overleeft door monsters op te eten. Een gekke mix tussen een soort Lord of the Rings en een kookshow.