©Flitsmeister

Flitsmeister komt met een nieuwe gadget die je waarschuwt voor flitsers

Flitsmeister komt met een nieuwe gadget die je waarschuwt voor flitsers

9 april - 21:42 Laatste update: 10 april - 01:28

Flitsmeister introduceert binnenkort een nieuw apparaatje voor het tonen van waarschuwingen voor flitsers. De gadget voor op het dashboard van je auto moet de meldingen voor flitspalen 'duidelijker dan ooit' laten zien.

Flitsmeister kwam eerder al met de Flitsmeister ONE en TWO, apparaatjes voor op je dashboard, waarmee je nooit meer een waarschuwing voor een flitspaal zou hoeven missen. De TWO is momenteel nog te koop, voor 100 euro. Maar op de eigen website heeft Flitsmeister nu alvast een teaser geplaatst voor de opvolger, die volgens het bedrijf een 'geheel nieuwe dimensie geeft aan het gebruik van Flitsmeister in jouw auto'.

Rond scherm

In tegenstelling tot de voorgangers heeft het nieuwe apparaat een rond schermpje, waarop je bijvoorbeeld je actuele snelheid en de maximumsnelheid ziet. Ook verschijnen er natuurlijk de meldingen over flitsers in de buurt op. Die waarschuwingen moeten 'beter en duidelijker dan ooit' te zien zijn, zegt het bedrijf.

Volgens Flitsmeister is er meer dan anderhalf jaar aan de nieuwe gadget gewerkt. Wanneer het apparaat op de markt komt, is nog niet precies bekend. "Het moment is bijna daar", zegt het bedrijf. "We onthullen binnenkort met grote trots iets ontzettend vets."

Ruim twee jaar geleden hebben we de Flitsmeister Two getest: bekijk onze review

Lees meer nieuws over gadgets en blijf op de hoogte met onze app.