©Flitsmeister

Flitsmeister onthult nieuwe gadget DASH: eigen internet en altijd aan

Flitsmeister onthult nieuwe gadget DASH: eigen internet, altijd aan met flitsalarm en parkeerfunctie

23 april om 12:00

Flitsmeister heeft zijn nieuwste gadget onthuld. Na de ONE en TWO is er nu de DASH. Ook weer een dashboard-gadget, maar completer en helemaal zelfstandig. DASH heeft een eigen internetverbinding, staat altijd aan en werkt in heel Europa.

Anders dan de tweede eerdere Flitsmeister-gadgets, werkt de DASH dus volledig zelfstandig, ook zonder dat je een telefoon bij je hebt. DASH heeft een ingebouwde simkaart, die met en bijbehorend abonnement in heel Europa werkt. DASH heeft een rond schermpje en wordt geleverd met houders voor op het dashboard en voor in het ventilatierooster. Die houders hebben een ingebouwde magnetische lader die je kan aansluiten op je auto: zo kan DASH altijd aan staan en door de magneet klik je hem makkelijk op zijn plaats, mocht je hem opbergen.

Op het ronde schermpje van DASH zie je alles wat je van Flitsmeister verwacht. Je ziet je huidige en toegestane snelheid, en of je in een gebied met trajectcontrole zit. Ook wordt elke flitser aangekondigd, en zie je aanstaande files en ongevallen. Ook kun je via de DASH melding doen van ongevallen of werkzaamheden, en makkelijk doorgeven of ongevallen of mobiele flitsers nog steeds aanwezig zijn.

Met abonnement

Ook de parkeerfunctie van Flitsmeister werkt via DASH, zodat je op plekken met betaald parkeren altijd de vraag krijgt of je een parkeeractie wil starten. Bij vertrek krijg je ook weer de vraag of je wil stoppen, zodat je niet teveel betaalt. De DASH wordt bediend met het ronde touchscreen en met de knoppen aan de zijkanten. Het apparaatje heeft een diameter van zo'n 9,5 centimeter en wordt compleet geleverd, met een usb-adapter en 12v-oplader.

Flitsmeister DASH kost 149,99 euro, en werkt alleen met met het DASH-abonnement van 9,99 euro per maand. Dat abonnement bevat alle functies van Flitsmeister Pro en de ritregistratie-functie. Wie nu al Flitsmeister Pro gebruikt, kan dat abonnement omzetten naar het DASH-abonnement. Flitsmeister DASH is vanaf nu te bestellen, de eerste lichting wordt waarschijnlijk in juli geleverd.

Meer Flitsmeister en mis niets met onze Bright-app.