'Drone-vliegen binnenkort veel toegankelijker'

©Unsplash

'Drone-vliegen binnenkort veel toegankelijker'
1 mei om 16:58

Met Bright-presentator Eric Bouwman duiken we vandaag in de drones, één van de grote hobby's van Eric. Hij is de enige bij Bright met een volledig drone-brevet, en dan komen we meteen op het onderwerp van vandaag. Want die regels rondom drones zijn nog best ingewikkeld en veranderen nog weleens. Hoe zit het nou ook alweer: waar mag wie met welke drone vliegen?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Verder vandaag: een supersnel ladende Polestar, gedoe met CarPlay in nieuwe Mercedessen en een nieuwe functie in WhatsApp.

Sponsor:

Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright

Tips uit deze aflevering:

Game: Helldivers 2 voor PlayStation 5 en Windows. Een game die de geest van Verhoeven-film Starship Troopers verpakt in een heerlijke online co-op shooter, vol insecten, robots, grof geweld en over-the-top 'vrijheid en democratie'.

Browser: Arc voor Windows. De mooiste en leukste nieuwe browser is er na Mac nu ook voor Windows. Overstappen vanaf Chrome is simpel en je beleeft het internet op een hele nieuwe manier – of althans fraaier want Arc zit echt leuk in elkaar.