©Unsplash

Druk op LinkedIn? Je kunt er nu ook spelletjes spelen

Druk op LinkedIn? Je kunt er nu ook spelletjes spelen

2 mei om 09:48
Laatste update: 2 mei om 20:31

LinkedIn heeft meer dan een miljard gebruikers en is aan een opmerkelijke opmars bezig. Het netwerk staat vol in de belangstelling en we besteden er steeds meer tijd aan. LinkedIn introduceert nu ook spelletjes op het platform.

Tijdens corona speelden we allemaal Wordle. Oorspronkelijk gemaakt voor zijn vriendin verdiende deze 'boyfriend of the year' er heel goed aan door het te verkopen. Deze korte spelletjes zijn nog steeds populair en LinkedIn introduceert ze nu ook op het web en in de app.

Pinpoint, Crossclimb, en Queens

Wanneer je het even gehad hebt met alle berichten van successen, diploma’s en gratis AI-gidsen, dan hoef je LinkedIn niet meer te verlaten. Het door Microsoft overgenomen zakelijke netwerk laat je nu drie spelletjes spelen. Gewoon even tussen de meetings door.

In het spelletje Pinpoint moet je in 5 pogingen raden waar het om gaat. Je krijgt een hint en na elke fout antwoord krijg je een nieuwe aanwijzing.

Bij Queens moet je zorgen dat er op elke rij een kroon komt te staan zonder dat ze elkaar raken. Als laatste speel je ook Crossclimbs waarbij je een woordladder moet vormen. 

De extra uitdaging bij de spelletjes is dat ze alleen in het Engels te spelen zijn. Zie het maar als een extra lesje Duolingo.

Geen procrastinatie

Wees niet bang dat je je gaat verliezen in deze spelletjes en niets meer uit je handen krijgt. Je kunt elk spelletje maar een keer per dag spelen en er is een tijdslimiet. Na het spelen kun je natuurlijk je score delen met je netwerk of een specifieke volger.

Knappe poging van LinkedIn om je nog langer op het platform te houden. Wil je het ook eens proberen? Klik dan hier.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op onze nieuwsbrief.