Nothing Phone 2(a) heeft nu integratie met ChatGPT door update

Nothing Phone 2(a) heeft nu integratie met ChatGPT door update
2 mei om 11:15
Laatste update: 2 mei om 11:38

'Maak technologie weer leuk', dat is het mantra van Nothing. Onder ‘leuk’ verstaan ze bij de start-up onder andere het integreren van ChatGPT. Dat was al beschikbaar voor het vlaggenschip maar nu ook voor de succesvolle spin-off Nothing 2(a).

Nothing rolt een update van zijn besturingssysteem uit voor de Nothing Phone 2(a). Wanneer je de versie Nothing OS 2.5.5 op je Phone 2(a) hebt geïnstalleerd kun je gebruik maken van ChatGPT op je smartphone.

Widget

Eigenlijk kan iedereen gebruik maken van Chat GPT op zijn smartphone, want er is een app die je kunt downloaden. Alleen heeft Nothing het gebruik hiervan geoptimaliseerd op zijn toestellen. Dat wil onder andere zeggen dat je widgets op je homescreen kunt plaatsen. Daarnaast kun je alles vragen aan de slimme assistent via de onlangs uitgebrachte Nothing Ear en Nothing Ear (a).

Hierbij is wel de spreekwoordelijke adder onder het gras dat je het alleen kunt gebruiken in het Nothing OS ecosysteem. De in-ears van Nothing kunnen niet met ChatGPT werken wanneer ze gepaired zijn met een toestel van een ander merk.

AI en smartphones

De smartphonemerken zijn dankbaar met de komst van AI. Het geeft de merken de kans om op andere gebieden te ontwikkelen dan alleen de camera. Samsung is momenteel de koploper met Galaxy AI wanneer het gaat om integratie van AI. Ook motorola en Nothing hebben AI op hun toestellen, maar vergeleken met Samsung in een meer bescheiden vorm.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.