© Philips Hue

Philips Hue brengt nieuwe update uit, dit is er verbeterd

Philips Hue brengt nieuwe update uit, dit is er verbeterd

3 mei om 23:55
Laatste update: 4 mei om 01:15

Philips Hue heeft in een nieuwe app-update voor iOS en Android twee verbeteringen toegevoegd. Zo wordt het makkelijker om in te stellen wat alle lampen in dezelfde kamer moeten doen nadat je een lichtknop hebt ingedrukt

Philips Hue heeft zijn mobiele app een update gegeven. Nieuw in de versie 5.16.0 van de Hue-app is de mogelijkheid om je Hue Secure-camera’s opnieuw te rangschikken in het Security Center in de app. Je kunt de beveiligingscamera's nu precies in de volgorde van jouw voorkeur zetten.  

Gedrag na inschakelen voor meerdere lampen

De andere nieuwe functie in de Philips Hue-app maakt het makkelijker om het inschakelgedrag van de Hue-lampen in een kamer of een zone te veranderen. Voorheen moest dat per lamp afzonderlijk. Nu kun je alle lampen in een kamer selecteren om hun inschakelgedrag in één keer te wijzigen.

Dat bespaart je een boel klikken bij het gebruik van de optie 'Gedrag bij inschakelen'. Die komt vooral van pas als je lichtschakelaars gebruikt. Met die instelling bepaal je wat je lampen moeten doen als je een lichtknop hebt ingedrukt, of na een stroomuitval. Zo onthouden de lampen je vooraf ingestelde kleur en helderheid.

Om het inschakelgedrag van een kamer aan te passen ga je in de Philips Hue-app bij Thuis naar een bepaalde kamer. Druk rechtsboven op het menu met de drie stipje en klik daarna op 'Kamer bewerken'. Je kunt nu op 'Alles selecteren' drukken en daarna onderaan op 'Bewerken'.  

Kijk ook onze review van de Philips Hue Secure-camera.

Lees meer nieuws over smart home en blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.