Nieuwe trailer van The Boys seizoen 4 biedt heel veel bloed

©Amazon

Nieuwe trailer van The Boys seizoen 4 biedt heel veel bloed
5 mei om 11:05

Eén van de meest succesvolle series op Amazon Prime Video is The Boys. Het biedt veel drama, veel geweld en veel seks, maar ook interessante vertellingen over politiek, superhelden en ziekte.  De serie is alweer toe aan zijn vierde seizoen en daarvoor is nu de eerste trailer verschenen. 

Die trailer zit vooral vol met bloed, al krijg je in de ongeveer 2,5 minuten dat de trailer duurt ook een idee van wat er allemaal speelt, waarbij de presidentsverkiezingen de boventoon voeren. In het laatste seizoen ontdekten we dat een van de personages terminaal is en in seizoen 4 zien we hoe deze persoon daarmee omgaat. Hiermee slaat The Boys weer een nieuwe, duistere kant in, terwijl ondertussen de ook niet al te vrolijke politieke problemen in de Verenigde Staten spelen.

The Boys seizoen 4

In The Boys zijn onder andere Karl Urban, Anthony Starr, Jack Quaid, Jessie T. Usher, Laz Alonso en Karen Fukuhara te zien. Dat zijn bekende gezichten: dit seizoen maken onder andere Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

13 juni is het nieuwe seizoen op Prime Video te zien, met eerst de eerste drie afleveringen en daarna wekelijks een nieuwe aflevering. In totaal zijn er acht afleveringen, waarvan de laatste aflevering op 18 juli online wordt gezet op de streamingdienst.  

Lees meer over Amazon, of blijf op de hoogte via de Bright Nieuwsbrief.