© Caviar

Deze Porsche e-bike is van titanium en goud

Deze Porsche e-bike is van titanium en goud

9 mei om 21:47

We kennen het merk Caviar al van de absurd dure unieke smartphones, maar het bedrijf gaat nu verder en heeft ook een e-bike aangepast. Zoals altijd is er niet bespaard op de materialen.

De Herzog, zoals Caviar de e-bike heeft genoemd, is een aangepaste versie van de Porsche eBike Cross 3e generatie. Deze elektrische fiets heeft een verende voorvork, twaalf versnellingen, een motor van Shimano en een accu van 504 Wh. Zonder aanpassingen kost hij al 12.480 euro, maar in de uitvoering van Caviar is hij nog flink duurder.

Gouden coating

Bepaalde onderdelen zijn vervangen, waar andere alleen gedecoreerd zijn om deze goudkleurige e-bike te maken. Een van de materialen die Caviar heeft gebruikt, is titanium met een gouden coating. Verder is er een leren zadel aanwezig.

De vraag is natuurlijk hoeveel dit allemaal gaat kosten. Behoorlijk wat, want Caviar vraagt omgerekend iets minder dan 41.000 euro voor de fiets, waarvan er maar negen beschikbaar zijn en die je vanaf begin 2025 kan bestellen. Je zult verder ook nog behoorlijk wat geld kwijt zijn aan een heleboel sloten, want zodra een dief deze fiets in het ook krijgt, kan je er zeker van zijn dat hij hem meeneemt.

Omdat je zoveel voor de fiets betaalt, krijg je er wel gratis een iPhone in Porsche-stijl bij als cadeautje.

Probeer zelf 30 verschillende e-bikes op onze E-bike Party op 25 mei.