©Unsplash

Klinkt slecht: luisterboek-dienst Storytel bijna zo duur als Netflix

Klinkt slecht: luisterboek-dienst Storytel bijna zo duur als Netflix

13 mei - 17:30

Naar boeken luisteren is een populaire bezigheid, want je kan meer boeken ‘lezen’ omdat je het kan combineren met andere activiteiten. Populaire aanbieder Storytel verhoogt nu zijn prijzen.

Storytel is in 2005 in Zweden gestart. Via deze dienst kun je boeken beluisteren via smartphones, tablets, laptops en in de auto. In 2013 kwam de dienst ook naar Nederland, samen met Denemarken de eerste twee landen buiten het thuisland. Storytel heeft luisterboeken in allerlei talen, en heeft ook exclusieve eigen boeken of boeken die door allerlei acteurs of andere bekendheden zijn ingesproken, ook in het Nederlands. Momenteel is de dienst in 25 landen te gebruiken en heeft het 1,2 miljoen gebruikers.

Prijs omhoog

Vandaag heeft Storytel een verhaaltje naar zijn gebruikers gestuurd zonder happy end. In de e-mail staat te lezen dat de dienst de prijzen gaat verhogen. Vanaf 14 juni gaat de prijs voor Storytel Family omhoog van 16,99 euro naar 18,99 euro.

Met dit abonnement kun je twee mensen gebruik laten maken van de dienst. De prijs voor het Unlimited abonnement blijft 13,99 Euro, hiermee kan maar 1 persoon gebruik maken van het account. Naast Storytel kun je ook boeken luisteren via Nextory, Kobo, Libris en Luisterrijk. Ook Spotify heeft ook luisterboeken in zijn premium abonnement, alleen dit is nog uitgerold in Nederland.

Meer streaming en mis niets met onze Bright-app.