Apple werkt aan een nieuwe AirTag, wat zijn de verbeteringen?

©Apple

Apple werkt aan een nieuwe AirTag, wat zijn de verbeteringen?

Het is klein maar fijn wanneer je iets wil terugvinden. In 2021 kwam Apple met zijn eerste AirTag en volgens de geruchten gaan we volgend jaar een opvolger zien.

Zelfs de meest georganiseerde mensen zijn weleens iets kwijt. En dat gebeurt meestal wanneer je haast hebt. Wanneer het item voorzien is van een AirTag kun je het zo terugvinden. Hiernaast heeft het kleine apparaat natuurlijk ook een belangrijke rol in het terugvinden van gestolen goederen.

Onderzoek laat zien dat 42% van de AirTags gebruikt wordt voor het terugvinden van sleutels, gevolgd door huisdieren, bagage, fietsen en portemonnees.

Nieuwe AirTag

Na drie jaar mag er wel een opvolger komen en wanneer we de analisten mogen geloven, zijn ze daar nu mee bezig. Volgens de analisten van Bloomberg heeft de nieuwe Apple AirTag de codenaam B589. Deze nieuwe versie zou op dit moment getest worden in de fabrieken waar ze geproduceerd gaan worden.

Verwacht niet teveel van deze nieuwe AirTag. De analisten zeggen dat het apparaatje een betere chip krijgt en een verbeterde tracking wat betreft de locatie.

Wanneer je hoopt dat je deze nieuwe Apple AirTag als kerstcadeau onder de boom kunt gaan leggen, dan heb je pech. De analisten zetten in op een lancering in midden 2025. Meer is er nog niet bekend.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.