Xiaomi Redmi Pad Pro, 12,1 inch scherm en maar 299 euro

Xiaomi Redmi Pad Pro, 12,1 inch scherm en maar 299 euro

20 mei om 11:19

Redmi is het tweede merk van Xiaomi. Het begin in 2013 met het uitbrengen van betaalbare smartphones. Vandaag lanceren ze een 12,1 inch tablet voor 299 euro.

Vandaag heeft Xiaomi een nieuw product aangekondigd. Het gaat om een tablet uit de Redmi familie, een submerk met goedkopere producten. Goedkoop wat betreft prijs niet (altijd) wat betreft specificaties. Deze Redmi Pad Pro heeft een zeer lage prijs voor hetgeen hij biedt.

Redmi Pad Pro

De Redmi Pad Pro heeft een groot 12.1 inch scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, vooral toepasbaar bij het spelen van games en het kijken van video. Naast het scherm zorgen de vier stereoluidsprekers met Dolby Atmos voor een goed geluid. Deze tablet leent zijn de software van zijn grote broer Xiaomi. Door de integratie van HyperOS kun je makkelijk content en andere zaken delen met andere apparaten die op dit OS draaien.

De tablet komt in twee verschillende configuraties op de markt, 6GB/128GB en 8G/256GB. Daarbij maakt de Redmi Pad Pro gebruik van de Snapdragon 7s Gen 2 chipset van Qualcomm. Een beeldscherm van 12,i inch gebruikt veel energie en daarom zit er een 10.000 mAh accu in het apparaat geschroefd. Deze kun je ook nog eens met 33 Watt snelladen. Wij zouden het bijna vergeten maar er zijn ook camera's aanwezig op deze tablet. Videobellen doe je met een 8 megapixel camera aan de voorkant. Wanneer je de behoefte echt niet kunt bedwingen om met je tablet foto's te gaan maken van je kinderen dan is daar ook een 8 megapixel camera te vinden.

Accessoires

Deze nieuwe tablet kan gelijk gebruik maken van twee belangrijke accessoires. De eerste is de Redmi Smart Pen met een drukgevoeligheid op 4096 punten. De 240 Hz sampling rate vergelijkbaar met de Apple Pencil. Wanneer je onderweg veel tekst moet invoeren en daar liever een fysiek toetsenbord voor gebruikt dan koop je de Redmi Smart Keyboard.

Remi Pad Pro kopen

De Redmi Pad Pro verschijnt in drie kleuren Gravity Gray, Mint Green en Ocean Blue in de eerder genoemde varianten 6GB+128GB en 8GB+256GB. Je koopt de Redmi Pad Pro binnenkort vanaf 299 euro.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.