©Apple

Apple One met series, muziek, games en opslag gratis voor sommige Odido-abonnees

Apple One met series, muziek, games en opslag gratis voor sommige Odido-abonnees

28 mei om 20:29

Odido is de eerste Nederlandse provider die zijn klanten een abonnement op Apple One biedt. Die bundel bevat Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en iCloud+ en komt op de abonnee-factuur, of wordt betaald Extra-punten.

Het Apple One-abonnement is al sinds eind 2020 bij Apple zelf verkrijgbaar. Nu is de dienst er ook voor abonnees van Odido, en kan de afrekening op de factuur van Odido worden gezet – zowel voor nieuwe als bestaande gebruikers van Apple One. Dat is voor je overzicht misschien handig, maar de samenwerking tussen Apple en Odido is vooral aantrekkelijk voor Odido Unlimited Premium-abonnees.

Bij Odido krijgen klanten met een Unlimited-abonnement namelijk punten, die zij kunnen besteden aan extra's: Videoland of HBO Max bijvoorbeeld, maar ook Apple One. Heb je dus Odido Unlimited Premium, dan kun je Apple One zonder bijbetalen krijgen. Dat kost je wel meteen alledrie de Extra-punten van je abonnement. Odido Unlimited Plus-abonnees hebben maar één punt te besteden, en kunnen die helaas niet inzetten om korting te krijgen op Apple One.

Prijs bij Apple en Odido gelijk

Odido Unlimited Premium kost overigens 35 euro per maand, en Apple One kost 19,95 euro per maand. Die prijs is bij Apple en Odido hetzelfde. Apple One is een bundel van Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade met 200 games en iCloud+ met 50GB cloudopslag. Heb je trouwens het Apple One-gezinsaccount, kun je die niet aan Odido koppelen. Wel kun je jouw punten dan gebruiken om een ander gratis Apple One te geven.

Meer Odido en mis niets met onze Bright-app.