Ruim maar compact: is de ideale elektrische auto al gemaakt?

Ruim maar compact: is de ideale elektrische auto al gemaakt?
29 mei om 16:56
Laatste update: 29 mei om 16:56

Elektrisch rijden in deze aflevering, met onze autokenner Rutger te gast. We bespreken de wagens die hij de afgelopen tijd getest heeft en zoomen in op de kleine SUV's, zoals de nieuwe Volvo EX30 en het pas onthulde Koreaanse antwoord, de Kia EV3.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Verder in deze aflevering: neuriën tegen YouTube, AI-hoofdpijn in Europa en nieuwe telefoons van Motorola.

Luister hier de Bright Podcast.

Sponsor:

Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright

Tips uit deze aflevering:

Video: Peugeot E-3008, de auto die Europa moet gaan redden. Rutger duikt voor Bright op Banden in het platform onder de Peugeot E-3008, en legt uit waarom dat zo belangrijk is voor de autoindustrie zoals we die in Europa kennen.

Twee tegentips, antitips: de matige sci-fi film Atlas over AI met Jennifer Lopez op Netflix: niet goed. En misschien nog wel stommer: de infantiele actie-film The Beekeeper met Jason Statham op Prime Video. Kijk ze niet, of juist wel als als je zin hebt in een matige tot slechte film.

Game: Paper Mario The Thousand Year Door op de Nintendo Switch. De remaster van de uitstekende RPG uit 2004 voor de GameCube. De beste Paper Mario in de reeks: alles is van papier gemaakt, alle bekende Mario-personages komen langs maar alles is met een knipoog. Heel veel humor, grapjes die meer voor volwassenen zijn bedoeld en een verhaal dat uren lang weet te boeien. En een heel leuk vechtsysteem maakt het af.