Cowboy biedt nu forse inruilkorting op nieuwe e-bike in samenwerking met Upway

©Cowboy

Cowboy hoge korting op nieuwe elektrische fiets e-bike bij inruil via Upway
26 juni om 10:03
Laatste update: 26 juni om 10:24

E-bikemerk Cowboy werkt vanaf nu samen met Upway, een grote verkoper van refurbished e-bikes. Wie een gebruikte e-bike bij Upway inlevert, krijgt de waarde van die fiets plus 150 euro extra als korting op een nieuwe fiets van Cowboy.

E-bikes zijn duur en helaas aan slijtage onderhevig, waarbij ook de batterij achteruit gaat. Na een aantal jaar ben je dus toe aan een nieuwe batterij, maar misschien wil je wel een hele nieuwe fiets. Het voordeel: als je al een e-bike hebt, hoef je daarna nooit meer de volle mep te betalen. Je kunt immers je bestaande e-bike inruilen of verkopen, en zo heb je altijd wat korting.

Cowboy maakt die inruil nu extra makkelijk door een samenwerking met Upway. Dat refurbishing-bedrijf koopt gebruikte e-bikes in, knapt ze volledig op en verkoopt ze dan weer. En bij Upway kan je nu dus ook terecht voor directe korting op een nieuwe Cowboy-fiets.

Zo werkt de inruilkorting op Cowboy-fietsen:

Bij Upway kun je met gebruikte e-bikes van ruim 200 merken terecht. Let wel: met je VanMoof kan je helaas niet terecht... Je meldt je fiets aan en beoordeelt Upway de waarde van je e-bike. Dat kan met een afspraak thuis, in een aangesloten fietsenwinkel of bij een Cowboy-winkel.

Als de waarde is vastgesteld, krijg je die in de vorm van een voucher voor een Cowboy-fiets, als je die wil kopen. Ruil je je gebruikte fiets via Cowboy in bij Upway, dan geeft Cowboy 150 euro extra korting bovenop de inruilwaarde van je oude fiets – gemiddeld is die inruilwaarde ruim 1000 euro, stelt Cowboy. De inruil verloopt op dat moment via de site van Cowboy.

De totale voucher is vervolgens in te ruilen bij aankoop van elke nieuwe fiets van Cowboy. Momenteel werkt de actie al met het inruilen van oudere fietsen van andere merken. Vanaf de zomer kunnen ook eigenaren van oudere Cowboy-fietsen hun e-bike inruilen bij Upway voor korting op een nieuwe Cowboy.

Meer e-bikes en mis niets met onze Bright-app.