©Netflix

Mijnenveger is terug en gratis te spelen met een Netflix-abonnement

Mijnenveger is terug en gratis te spelen met een Netflix-abonnement

3 juli om 09:05

Mijnenveger springt van Windows naar je smartphone. Deze moderne versie van de beroemde game is gratis te spelen als je een Netflix-abonnement hebt. 

Als je een pc met Windows hebt gebruikt, heb je waarschijnlijk ook wel eens een potje Mijnenveger gedaan. Op een groot grijs speelveld moet je in dit spelletje op alle vakjes klikken, behalve de vakjes waar een bom achter zit. Netflix heeft dit concept nu gemoderniseerd.

In het nieuwe Minesweeper blijft de originele gameplay in stand: je tikt op vakjes en elk vakje laat met een cijfertje zien of er een mijn in de buurt ligt. Maar in plaats van een saai, grijs speelveld, reis je met de nieuwe Minesweeper de wereld rond.

De mijnen liggen daadwerkelijk in de zee, waardoor je naar onder andere Hawaï, Japan en Australië moet om ze te vinden. Naast deze reis met vooraf bedachte levels, kun je ook een aangepaste puzzels maken waarbij je zelf de grootte van het speelveld kiest. Daarnaast biedt de game dagelijkse uitdagingen.

Geen reclames

De game download je via de App Store of Play Store voor je smartphone, waarna je inlogt met je Netflix-account. Minesweeper heeft vervolgens geen advertenties of in-app-aankopen.

Lees meer over Netflix, of blijf op de hoogte via de Bright-app.