Ik rij elektrisch naar vakantie en ik neem mee…

©YouTube/The Kilowatts

Bright Podcast Elektrische auto naar vakantie en nieuwe Samsung Galaxy-gadgets
10 juli om 16:46
Laatste update: 18 juli om 19:47

De zomervakantie is begonnen of start bijna, en wat nou als je met je elektrische auto op vakantie gaat? Rutger heeft allerlei tips om dat zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast onthulde Samsung een hoop nieuws: oordoppen, horloges en telefoons. Bram was erbij, probeerde ze en deelt zijn eerste indruk.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Verder in deze aflevering: een nieuw soort zonnepanelen, de leukste goedkope smartphone en gedoe met Hue.

Luister hier de Bright Podcast.

Sponsor:

Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright

Tips uit deze aflevering:

Serie: Legacy: The True Story of the LA Lakers op Disney+. Niet nieuw, maar daarom niet minder leuk. Over de opkomst van de LA Lakers als één van de grootste basketbalclubs ter wereld.

Anti-tip: Velib, de Parijse huurfiets. Werkt voor geen meter. Lime werkt wel goed, maar is dan weer duur. Eventuele oplossing: Bonjour RATP, een app die de Parijse fietsenhuur dan weer iets toegankelijker zou moeten maken.

Dienst: Fisty, een eSIM voor op vakantie. Ben je buiten de EU, dan moet je weer ramen en dat is duur. Met deze eSIM niet: kijk een reclame en je krijgt een uurtje gratis internet voor berichten, mail, online bellen en Maps. En heb je meer nodig, kan je dat vanaf 1 euro per dag in de app afsluiten. Werkt zo simpel als je zou willen en voorkomt peperdure verrassingen achteraf.