Bright Night #16: Playstation Vita primeur

Bright Night #16: Playstation Vita primeur

08-02-2012 10:59 Laatste update: 28-04-2018 19:44

Corrie Gerritsma

Vanaf 22 februari ligt de nieuwe gameconsole van Playstation in de winkel. Komende vrijdag kan je hem al in je handen hebben op Bright Night.

Op vrijdag 10 februari organiseren we een Bright Night in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tijdens de live Uitpakparty laat David Lemereis de nieuwste gadgets zien die je daarna zelf kunt testen. Wat ligt er deze vrijdag voor je klaar?

Allereerst de Playstation Vita. Sony's nieuwe portable console is vanaf 22 februari verkrijgbaar in Nederland. Hij is regiovrij en heeft mobiel internet. Benieuwd naar zijn look & feel? Je kunt hem bij ons in je handen houden.

Dit jaar gaan we veel van ultrabooks horen. Laptops die goed presteren, razendsnel opstarten en lekker handzaam zijn. We hebben die van Samsung voor je klaarliggen. En natuurlijk ook een aantal nieuwe telefoons: de BlackBerry Bold 9790, Samsung Galaxy S Advance, Nokia Lumia 800 White en de HTC Radar.

Verder staat de Beolit 12 van Bang & Olufsen klaar, komt de maker van het horloge dat André Kuipers nu in de ruimte draagt langs, kun je spelen met Tilumi en hebben we de activiteitentracker Jawbone Up. Daarnaast nog een paar mooie fietsen van Primarius en Travelteq en nog veel meer, van babyfoon tot iPad-game en de nieuwste Roomba robotstofzuiger.

Eerder maakten we al de sprekers bekend. Hou updates over het programma in de gaten op www.bright.nl/brightnight. Bright Night #16 is op vrijdag 10 februari. De entree is gratis dus neem gerust iemand mee. De grote zaal in Pakhuis de Zwijger gaat om 19:30 open, het programma begint om 20:00. Hier vind je de routebeschrijving.