Bright Stuff: Apple Watch Series 3

Review Apple Watch Series 3
4 juni 2018 om 10:32
Laatste update: 21 juni 2018 om 10:34

De Apple Watch Series 3 is de beste smartwatch die er is, als je een iPhone hebt.

De Apple Watch is dé standaard onder de slimme horloges, vanwege zijn goede design, de prettige user-interface en de prima hardwarefeatures. De fitness- en gezondheidsfuncties en het grote app-aanbod van de Apple Watch zijn onovertroffen. Het horloge is uiteraard waterdicht. 

De Apple Watch Series 3 is een forse upgrade in vergelijking met de Apple Watch Series 2. Dankzij nieuwe hardware is hij sneller en heeft hij een verbeterde batterijduur. Siri kan nu antwoorden teruggeven en hij heeft een ingebouwde hoogtemeter, die nuttig is voor bepaalde sportfuncties.

De Apple Watch is in Nederland helaas nog niet verkrijgbaar in de versie met 4G ingebouwd. Daarmee kan je bijvoorbeeld liedjes van Apple Music streamen of een telefoontje plegen zonder dat je een iPhone op zak hoeft te hebben.

Met een beetje geluk haal je twee dagen voordat hij aan de oplader moet en dat is op zich indrukwekkend voor een smartwatch die zoveel kan. De magnetische oplader is reisvriendelijk.

De Apple Watch is ongeëvenaard als smartwatch. Althans, als je in het Apple-ecosysteem zit: hij werkt alleen met iPhones. Aan al dit moois hangt wel een prijskaartje. De Apple Watch Series 3 is verkrijgbaar vanaf 370 euro.

Check Bright Stuff voor alle producten die wij aanraden.