Bright Side of Tech??

Kaartverkoop Bright Day 2018 in volle gang

bright day 2018 early bird tickets
6 augustus 2018 om 17:14
Laatste update: 10 september 2018 om 17:56

Het grootste techfestival van Nederland, Bright Day, is op 24 en 25 november 2018 in de Expo Haarlemmermeer. De kaartverkoop draait al op volle toeren.

De ontwikkelingen in de wereld gaan razendsnel. Met technologie als belangrijkste motor. Blijf up-to-date, kom naar Bright Day en beleef de nieuwste tech in het echt. Het motto dit jaar: "The bright side of tech." 

Bestel hier je tickets

Bright Day 2018 wordt gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 november in de Expo Haarlemmermeer, een heerlijk lichte locatie met het grootste zonnepanelendak in Europa. Brighter wordt het niet. 

We gaan weer all-out rond tech-thema’s als Smart Home, Future Mobility (e-bikes, zelfrijdende auto’s), Gaming met onder meer het ESL Dutch Championship, Robots & Superhumans, Future Jobs met onder andere onze helden van Defensie, Bright Kids, Future Food, de Bright Uitpakparty gadgetshow en bijvoorbeeld het Nederlands Kampioenschap Snake van Nokia Mobile waar iedereen aan kan meedoen. Het wordt één groot feest.

Je koopt een kaartje voor de ochtend (09-13:00) of de middag (14-18:00) op zaterdag en zondag. Nieuw dit jaar is een vijfde zogeheten flight op de zaterdagavond (19-23:00). Voor de laatste geldt een leeftijdsadvies van 16+.

Bestel hier je tickets

Blijf op de hoogte

De komende weken maken we meer bekend over het programma van Bright Day en daar zitten enkele grote verrassingen tussen. Like Bright op Facebook en Instagram om de updates niet te missen.