Bright Stuff: de beste beveiligingscamera's
Slimme bewaking

Bright Stuff: de beste beveiligingscamera's

14-08-2018 11:22 Laatste update: 11:21

Meteen zien dat er iemand probeert in te breken? Of kijken of de kinderen al thuis zijn? Slimme beveiligingscamera's zijn handig, maar de juiste camera kiezen is lastig. Deze drie raden wij je aan.

Bij Bright worden wij doorlopend gevraagd naar onze favoriete smartphone, laptop, koptelefoon, e-bike, noem maar op. Daar wilden we al heel lang iets mee doen en dat is Bright Stuff geworden. Een koopgids waar je doorlopend de beste producten in de meest essentiële categorieën vindt. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Per product lees je een beknopte toelichting, lichten we de plussen en minnen uit en kun je een video bekijken.

Slimme camera's

Je huis met camera's beveiligen is allang niet meer alleen voor rijke mensen. Slimme camera's houden de situatie rond je huis in de gaten en brengen je op de hoogte van mensen voor je deur, auto's op je oprit en andere bewegingen. Het aanbod van slimme bewakingscamera's groeit snel, met elk een ander abonnementsmodel voor de opslag van de beelden en met wisselende ondersteuning voor smarthome-platforms.

We vonden het belangrijk om in ieder geval één camera aan te raden die niet te duur is, ook zonder abonnement werkt en die zoveel mogelijk platformen ondersteunt. Dat maakt instappen makkelijker dan direct te kiezen voor het beste, maar ook het duurste model. Dat allerbeste model ontbreekt niet, maar de prijs en het abonnement kan een struikelblok zijn. We zijn uiteindelijk uitgekomen op drie camera's met allemaal hun eigen sterke punten, met verschillen die vooral op persoonlijke voorkeur aankomen; kwaliteit bieden ze alledrie. Dit zijn ze:

» Logitech Circle 2 :: Veelzijdig en betaalbaar

» Netatmo Presence :: Fraai ontwerp, geen abonnementskosten

» Nest Cam IQ Outdoor :: De beste prestaties voor de hoofdprijs

Klik op de producten voor de toelichting en de video.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.