Bright stuff gamelaptops gamen
Gamelaptops

Bright Stuff: de drie beste gamelaptops

26 augustus 2018 om 18:49
Laatste update: 27 augustus 2018 om 10:07

PC-games spelen op hoge instellingen op een laptop die ook nog eens draagbaar en mooi is. Dit zijn volgens ons de beste gamelaptops.

Bij Bright worden wij doorlopend gevraagd naar onze favoriete smartphone, laptop, koptelefoon, e-bike, noem maar op. Daar wilden we al heel lang iets mee doen en dat is Bright Stuff geworden. Een koopgids waar je doorlopend de beste producten in de meest essentiële categorieën vindt. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Per product lees je een beknopte toelichting, lichten we de plussen en minnen uit en kun je een fijne productvideo bekijken.

Gamelaptops

Voor de liefhebber van games gaat er wat grafische kracht betreft nog steeds niks boven een desktop-pc. Maar een grote game-pc heeft ook nadelen. Niet alleen zijn ze niet draagbaar, ze zijn zo fors dat je ze het liefst in een aparte kamer in je huis zet. Dat maakt gamen ongezellig: je zit niet lekker in de woonkamer zoals met een spelcomputer, maar je zondert je af.

Daarom pleiten wij voor de gamelaptop. Die is bijna even krachtig als een grote game-desktop, maar dan overal te gebruiken en makkelijk op te bergen. Wij probeerden er meerdere en zijn vooral gecharmeerd geraakt van de dunne modellen. Deze dunne gamelaptops zijn niet alleen goed draagbaar, ze hebben ook redelijk ingetogen designs. Dat is een opluchting voor wie de stereotype gamelaptop voor zich ziet: felle kleuren, glimmende logo's en knipperende lampjes. Wij hebben alleen modellen gekozen waar je ook prima mee naar school of werk kunt. Wel zo prettig, want de betere draagbare gamelaptop kost al snel 2000 euro. Dan wil je meer mee kunnen doen dan gamen alleen. Deze drie gamelaptops hebben we gekozen:

» Razer Blade 15 :: Mooi, dun, licht en snel

» MSI GS65 Stealth Thin :: De beste prijs/kwaliteitverhouding

» ASUS ROG Zephyrus M :: De meeste power

Klik op de producten voor de toelichting en de video.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.