Bright Podcast ?

Podcast: de nieuwe Samsung-telefoons en het beste van techbeurs CES

© Samsung

galaxy s21 review ces 2021 ces2021 samsung smartphone lg rollable
14 januari 2021 om 19:00
Laatste update: 15 januari 2021 om 12:41

De nieuwe Samsung Galaxy S21-telefoons zijn officieel aangekondigd. Bright probeerde ze als eerste: luister wat we er van vonden. Ook hoor je onze hoogtepunten van de techbeurs CES 2021: op welke innovaties zetten de grote fabrikanten in?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Bright kon de nieuwe Samsung Galaxy S21-telefoons al even proberen. Samsung heeft gekozen voor een nieuw design, en het levert - net als Apple bij de iPhones - geen oplader en oordopjes meer mee. En wat is er nog meer veranderd? We vertellen erover in deze podcast. Kijk ook onze Eerste Indruk-video.

Ook blikken we terug op de hoogtepunten van techbeurs CES. De belangrijkste aankondigingen zie je in onze CES 2021-special.

Luister de Bright Podcast:

Volg de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Podcast: Groene Oren, een podcast van Staatsbosbeheer waarin bekende acteurs en cabaretiers de rol aannemen van wilde dieren uit de Nederlandse natuur. Zo hoor je ook eens van de dieren zelf wat ze er van vinden. Interviewer is Chris Bajema van de podcasts ‘Man met de microfoon’ en ‘Lockdown’ en ook veel van de dieren komen je vast bekend voor...

Serie: Lupin, een Franse serie waarin het personage van hoofdrolspeler Omar Sy (Intouchables) zich laat inspireren door de fictieve meesterdief Arsène Lupin. Net zo charmant zet hij de grootste, meest onmogelijke diefstallen op, maar natuurlijk is er meer aan de hand. Snel, grappig en erg spannend: de eerste vijf afleveringen staan nu op Netflix.

Achtergrondverhaal: waarom Spotify zo inzet op podcasts, bij Bloomberg Business.

Serie: Modern Family, nog steeds een van de beste sitcoms van de afgelopen tien jaar. Het elfde en laatste seizoen staat nu op Netflix.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.