Apple houdt event op 14 september: iPhone 13 en wat nog meer?
Apple-event

Apple houdt event op 14 september: iPhone 13 en wat nog meer?

07-09-2021 16:59 Laatste update: 09-09-2021 08:44

Apple houdt op 14 september zijn volgende grote event. De verwachting is dat onder andere nieuwe iPhone 13's worden aangekondigd.

Apple heeft de media uitgenodigd voor een virtuele productpresentatie op de avond van 14 september.  September is traditiegetrouw de maand waarin Apple zijn nieuwe iPhones en enkele belangrijkste accessoires aankondigt. Vorig jaar werd de iPhone 12 pas in oktober onthuld, maar dat was een uitzondering. 

Het virtuele event vindt plaats op 14 september om 7 uur 's avonds en is te streamen via de site van Apple en YouTube.

iPhone 13, nieuwe AirPods

Bright heeft de verwachtingen voor het event op een rijtje gezet. Zo zouden de nieuwe iPhones qua schermformaten gelijk blijven aan die van de iPhone 12. De nieuwe iPhone 13's zouden onder andere snellere schermen, betere camera's en krachtigere chips hebben.

Mogelijk presenteert Apple ook de nieuwe AirPods en de nieuwe Apple Watch Series 7. Zowel de oordoppen als de smartwatch zouden een nieuw ontwerp krijgen. Daarnaast gaan er geruchten over een nieuwe iPad Mini, een update voor de reguliere iPad en nieuwe modellen van de MacBook Pro.  

Apple kan er ook voor kiezen om bepaalde nieuwe producten pas later dit jaar tijdens een volgend event aan te kondigen.

AR-ervaring

Apple biedt ook een 'easter egg' rond het event: een speciale ervaring met augmented reality. Gebruikers van iPhones en iPads kunnen dat zien als ze naar de Apple Events-pagina gaan en op het logo bovenaan klikken. De AR-ervaring biedt ook enkele geluidseffecten van het nieuwe Apple Spatial Audio

Zet de bel aan op het Bright YouTube-kanaal voor meer over het Apple-event.

Vooruitblik iPhone 13: wat wordt er verwacht?

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s