Bright Podcast ?

'Nieuwe iPhone SE is stiekem erg belangrijk'

© Apple

apple iPhone se mac studio iPad air hbo max bright podcast
9 maart 2022 om 17:42
Laatste update: 9 maart 2022 om 17:42

Apple onthulde de derde iPhone SE die belangrijker is dan je denkt, een vernieuwde iPad Air en de nieuwe desktopcomputer Mac Studio. Verder in deze podcast: de HomePod Mini komt naar Nederland en de stroeve Nederlandse start van HBO Max.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Apple presenteerde dinsdagavond een nieuwe iPhone SE, een nieuwe iPad Air en de Mac Studio en Studio Display. Ook komt de HomePod mini eindelijk officieel naar Nederland.

Verder ging streamingdienst HBO Max van start in Nederland, al verliep dat niet zonder problemen.

Kijk ook onze video over het Apple-event.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Podcast: Ik Weet Je Wachtwoord van onze RTL Nieuws-collega Daniël Verlaan. De meest recente aflevering gaat over de cyberoorlog tussen Rusland en Oekraïne, het deel van de strijd dat eigenlijk al jaren gaande is.

Artikel: De dertig beste series op HBO Max. De VPRO Gids doet wat de titel belooft: een lijstje met de dertig beste series die op de nieuwste streamingdienst in Nederland te zien zijn. Leuk om te lezen als je twijfelt over een abonnement, of je überhaupt afvraagt waar alle opwinding nou over gaat.

Docu: The Andy Warhol Diaries, een docu over de beroemde kunstenaar, verteld met zijn eigen stem. Soort van: kunstmatige intelligentie heeft zijn stem nagebootst op basis van oude opnames, en door de kenmerkende manier van spreken van Warhol valt dat eigenlijk nauwelijks op.

Serie: Pieces of Her op Netflix. Een bizar spannend en plottwistend drama. Begint met een schietpartij in een restaurant waarbij de moeder van de hoofdpersoon in koele bloede de aanvaller afmaakt. In de afleveringen daarna komt de dochter er langzaam achter dat haar moeder een verborgen verleden heeft.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.