De beste smartphones
Bright Stuff-koopgids

De beste smartphones

13-04-2022 05:35 Laatste update: 08-07-2022 22:49

Onze koopgids Bright Stuff heeft weer een update gekregen, met deze keer vijf smartphones die we aanraden.

Kijk ook:

In onze beste koptelefoons of onze favoriete smartwatches, e-bikes en oordoppen. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Die gidsen werken we steeds bij, zodat ze altijd het beste koopadvies geven.

Deze keer richten we ons helemaal op smartphones: toch de belangrijkste gadget die we hebben. Onze lijst met smartphones is voortaan onderverdeeld in vier categorieën, waarbij de budgetcategorie nu telefoons onder 500 euro bevat en de premiumcategorie toestellen van boven duizend euro. In die laatste categorie hebben we geen toevoegingen in deze update. Dit zijn de vijf smartphones die we hebben toegevoegd.

Smartphones van 750 tot 1000 euro:

» OnePlus 10 Pro. OnePlus blijft veel voor weinig bieden. Ook deze OnePlus 10 Pro is weer een toestel dat op bijna alle vlakken boven zijn gewichtsklasse presteert – behalve de camera's.

Smartphones van 500 tot 750 euro:

» Samsung Galaxy S21 FE. De ultieme versie van de Samsung Galaxy S21 is compleet, niet te groot maar zeker groot genoeg, scherp geprijsd en gaat gegarandeerd lang mee.

» Apple iPhone 12/12 Mini. De iPhone 12 is een verrassend complete smartphone. Zo aantrekkelijk dat voor velen de stap naar de Pro-modellen overbodig is. En de Mini is een klasse apart: handzaamheid als zeldzaamheid.

Smartphones onder 500 euro:

» Poco X4 Pro. De uitvinders van de bijna-te-mooi-om-waar-te-zijn-telefoon zijn terug met een toestel van nog geen 300 euro met prestaties en specificaties ver boven zijn klasse.

» Samsung Galaxy A53. Samsung wordt steeds beter in het bedienen van zo'n beetje elk prijspunt en vooral de A53 is een schot in de roos, met misschien wel de beste prijs-kwaliteitverhouding van dit moment.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.